Kokas-tanya - Súr

A szállás

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Bakonyi szállás lehetőségül kínáljuk a Kokas tanyát

Kokas Tanya

Súr a Bakonyalján található 1200 lelket számláló kis falu, mely Budapesttől 90 km-re fekszik Mór és Zirc között Komárom-Esztergom,-Veszprém és Fejér megye határán. Kedvező fekvése miatt  érdekes programok, és a gyönyörű látnivalók  közül kedvére válogathat a hozzánk érkező. 

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit.

Kép

 A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához.Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostor csattogtatás kedvelt időtöltés. Az 50-60 fő befogadására alkalmas rendezvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sátrazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 8 személyes mongol jurta is a vendégek rendelkezésére áll.

Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal,  házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

OTP, K/H˛MKB  Széchenyi pihenőkártyát szállásra is és étkezésre is elfogadunk!

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.

 

Kép

A vebdégházban 3 db 2 ágyas szoba, 3 db fürdőszoba, ebédlő, nappali és jól felszerelt konyha van. Csoportok,  nagycsaládok, nagyobb baráti társaságok esetén a szobák is és a nappali is pótágyazható. A vendégház felújított, festett parasztbútorokkal  van berendezve. Babás családok részére gyereketetők, fürdető felszerelések, játékok kerti játékok rendelkezésre állnak.

Kép

>> Címlap A Szállás